Hae tästä blogista

maanantai 10. toukokuuta 2010

EnduMax with PeptoPro
















Olen kehitellyt myös PeptoPro -kaseiinihydrolysaattia sisältävän isotonisen urheilujuoman. Tämä on todellinen kolmannen sukupolven urheilujuoma! Lähes yksinomaan lyhyitä peptideitä sisältävää PeptoPro -kaseiinihydrolysaattia on käytetty useissa tieteellisissä tutkimuksissa. Esim. tässä katsausartikkelissa siteeratut tutkimukset 14, 22, 23 ja 30 hyödynsivät PeptoPro -valmistetta. Lisäinfoa seuraa..

PS. PeptoPro-kotisivu löytyy täältä.

10 kommenttia:

HJ kirjoitti...

Tätä on odotettukin..

Anonyymi kirjoitti...

Toimii... oon käyttäny jo yli puoli vuotta ennen treeniä ja treenin aikana peptopro + aminohappoja runsaan veden kera ja joka ikinen treeni on saanu lisätä rautaa tankoon tai ainanki kaks toistoa lisää. Myös dieetin aikana.

Anssi Manninen kirjoitti...

Toi PeptoPro on siiä "jänskä", että se muuttu varsin nopeasti kirkkaaksi vedessä. Toisaalta hintakin on jänskä: n. 3-kertainen herahydroon verrattuna :O

Anssi Manninen kirjoitti...

Meillä on myös näyte-erä täysin hiilarittomasta PeptoPro:sta. Makuna eksoottinen hedelmä. Ihan hyvänmakuista.

Anonyymi kirjoitti...

Terve
Paljokos tuo hiilariton PeptoPro tulis maksamaan?

Anssi Manninen kirjoitti...

Meillä on myös valmiinja pieni testierä eksoottisen hedelmän makuista zero-carb PeptoProta. Hemmetin hyvänmakuista, mutta hinta sille tulis n. 30 e/kg

Anonyymi kirjoitti...

Terve
Ymmärsinkö oikein? Siis maustettua, hiilaritonta pelkkää PeptoPro-jauhetta, jossa on tällöin hiukan yli 80% proteiinia ja hinta n. 30euro/kg. Minä ainakin ostaisin siihen hintaan. Vielä kun saisi joskus sitruunan makuisena, niin olisi perfekt. :) Kyllä tuo eksoottinen hedelmäkin kelpaisi.

Anonyymi kirjoitti...

Terve
Jos tosiaan 30euroa/kg tulis maksamaan tuo hiilariton, maustettu PeptoPro-jauhe, niin oitis ostaisin. Anssi, koska voi hakasta noutomyymälästä? :)

Anonyymi kirjoitti...

Terve Anssi
Tuleeko tämä hiilariton PeptoPro valikoimiisi?

Anssi Manninen kirjoitti...

Ei tule. Olin tossa aiemmin laskenut värin ton hinnan. PeptoPro:n hinnaksi tulisi yli 50 euroa kg eli ei mitään järkeä.