Hae tästä blogista

tiistai 25. toukokuuta 2010

Coming soon.. KasePure - Anti-Catabolic Protein

KasePure lisätty verkkokauppaan. Toimitukset alkavat tämän viikon torstaina.


KasePure edustaa uusimmalla tekniikalla valmistettua, markkinoiden korkea-luokkaisinta misellaarista kaseiinia. KasePure sisältää n. 90 % proteiinia ja laktoosia alle 0,5 %. KasePure -valmisteen sisältämä misellaarinen kaseiini on denaturoimatonta, luonnollisessa muodossa olevaa maidon kaseiinia.  KasePure on erittäin hitaasti imeytyvä, antikatabolinen proteiinin lähde. KasePure on instantoitu eli se liukenee helposti nesteeseen. Neutraalinmakuinen.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terve
Hienoa. Tätä on odotettu.

Anssi Manninen kirjoitti...

KasePure pakataan näillä näkymin 2 kg:n purkkeihin ja hintaa tulee n. 35-37 euroa. Lisään sen verkkokauppaan vielä tänään tai viim. huomenna.

Anonyymi kirjoitti...

Terve
Ei pahan hintaista. Micellaarista kaseiinia halvemmalla kuin monet kilpailijat myyvät kalsium kaseinaattia. Pitääpä hakasta torstaina sieltä noutomyymälästä.

Anssi Manninen kirjoitti...

Proteiinijauheiden myyminen on nykypäivänä lähes hyväntekeväisyyttä. Kilpailu on niin kovaa, ettei niistä jää taloon paljon mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Terve
Tuon uskon kyllä.
Monesti isot merkit tekee varsinkin noita proteiinisekoituksiaan hienoilla nimillä varustettuna niin monesta eri raaka-aineesta että kuluttaja sokaistuu. Moni ei hoksaa että mukana on paljon niitä halvimpia ainesosia kustannusten karsimiseksi.
Maitoproteiininakin myydään kaikenlaisia sekoituksia. Suomalaiset lisäravinnemerkitkin ovat syyllistyneet myymään maitoproteiinina kalsium kaseinaatin ja heran sekoitusta. Totuus paljastuu vasta kun lukee tuoteselostuksen. Sensijaan esim. tässä KasePure:ssa on pelkästään kalleinta raaka-ainetta.
Onko tästä muuten tulossa joskus jonkinlaista maustettua versiota?

Anonyymi kirjoitti...

Terve Anssi
Tähän sun kannattas kyllä taiteilla uus etiketti, josta selviää tuotteen ainesosat: micellar kaseiini, ja muutkin tarvittavat tiedot, eli ainakin proteiinit, rasvat ja hiilarit, sekä laktoosin määrä. Olis professionaalisemman oloista ja myyvempää.

Anssi Manninen kirjoitti...

Mikä uusi etiketti? Meillä ei ole edes tähän mitään etikettiä vielä, kun ei olla päätetty otetaanko normivalikoimaan.. se on kuitenkin minimissään 1000 kpl erä mikä niitä etikettejä painetaan..

Anonyymi kirjoitti...

Terve
Niinpä. Purkissa kun ei ole kunnon etikettiä. Pelkkä nimitarra. :) Ei kovin myyvää, kun siinä ei lue mitään purkin sisällöstä.
Vai harkitset vielä, otatko vakivalikoimaan. Takapakkia se olis kyllä, jos tuon poistat. Sekoittuu hyvin ja on mukavan miedon makuista ja varmasti oikea vaihtoehto yötä vasten otettavaksi. Menee vain aika jähmeäksi, jos laittaa jauhetta liikaa, mutta kun oikea sekoitussuhde löytyy, niin tosi loistotuote.