Hae tästä blogista

perjantai 21. toukokuuta 2010

Mari Päkkilän kuulumiset


Moikka Mari! Kerro vähän treeneistäsi.

Treeneihini kuuluu suunnitellusti kovia ja kevyitä viikkoja, joita rytmitetään vaihtelemalla harjoitustehoa ja tapaa sekä harkitusti erikoistekniikkaviikkoja . Salilla treenaan yläkroppaa 2-3 kerta viikossa ja lisäksi teen pikajuoksuharjoitteita. Tällä hetkellä aerobista on hieman normaali off-kautta enemmän, koska kiristelen välillä lähemmäs kisakuntoa, pyrinkin pitämään kunnon hyvänä myös off-kautena. Pidän vaihtelevasta fitness-urheilusta joka sopii kropalleni ja säilyttää fysiikkani sellaisena kun haluan. Myös palautuminen on parempaa. Kiitokset Ollakan Johannalle harjoittelun suunnittelusta sekä yhteisistä treeneistä. Vuosi onkin rakennettu tarkkaan erilaisiksi kausiksi.

Milloin aloitit treenaamisen?

Kuntosaliharjoittelun aloitin 2004-2005 vuoden vaiheilla. Aikaisemmin harrastin potkunyrkkeilyä.

Olet siis varsin keltanokka tällä saralla. Mitkä ovat seuraavat tavoitteesi?

Tavoitteet ovat 2011 vuoden kisoissa. Keväällä vielä suunnittelin tämän vuoden syksyn kisoja,. mutta uudet työkuviot yms. vievät aikaa niin paljon, ettei 100 prosenttinen keskittyminen kisoihin onnistuisi. Kun kisoihin lähden, panostan siihen täysillä!

Entä ravinto, mitä syöt ja kuinka paljon?

Kalorit liikkuvat 1600-2200 välillä. Ruoka koostuu puhtaasta perusruoasta; hiilihydraatinlähteinä puuroa, riisiä, pastaa, hedelmiä, marjoja sekä suuret määrät salaattia/kasviksia. Proteiininlähteinä kana, seiti, naudanliha, lohi, raejuusto, kanamunat, jogurtti. Rasvat tulevat oliivi- ja rypsiöljystä, pähkinöistä sekä kalaöljyvalmisteesta.

Mikä on lempiruokasi?

Sushi, makaronilaatikko, lohi kaikessa muodossa, riisipuuro ..lista olisi loputon!

Ahmatti.. olet käyttänyt jo pidemmän aikaa Mannistuotteita, mitä olet niistä pitänyt?

Ennen kaikkea toimivia. Myös tuotteiden maku on todella hyvä!

Mitä lisäravinteita syöt tällä hetkellä?

Ennen harjoittelua: 20 g HydroISO, 5 g CMPure, 5 kapselia GAKIC, hieman vajaa annos Fire Starter.

Harjoittelun jälkeen: 20 g HydroISO, 5 g CMPure (ja hieman jotain hiilaria).

Lisäksi vielä vitamiinit, mineraalit ja Optimal Results CLA. Dieetillä otan käyttöön Mannisen ThermoCut –laihdusvalmisteen.

Ehditkö harrastaa Body Fitneksen lisäksi mitään muuta? Jos ehdit, niin mitä?

Aikani menee urheillen sekä töiden parissa. Toimin kauneushoitolayrittäjänä ja alkukesä onkin vilkasta aikaa. Tarjoan kattavat kauneushoitolapalvelut Oulun keskustassa, osoitteessa Pakkahuoneenkatu 19. Yrityksen nimi on Kauneushoitola H-hetki. Tervetuloa!

Ei kommentteja: