Hae tästä blogista

maanantai 17. toukokuuta 2010

Maria Kuuren kuulumiset


Moikka Maria! Miten treeni kulkee?

Treeni kulkee oikein mukavasti. Nousujohteisten treenien taustalta löytyvät reilu määrä puhdasta ruokaa sekä toimivat lisäravinteet, riittävä lepo ja ennen kaikkea vahva tahto treenata koko ajan niin kovaa kuin mahdollista. Tavoitteena on olla isompi ja kovempi seuraavissa kisoissa, joten jokaisessa treenissä tämä on syytä pitää mielessä. Oma elopaino on nyt offilla tarkoituksella noussut reilusti, jotta myös lihasmassaa tarttuisi mahdollisimman hyvin. Varsinkin punnerrusliikkeissä painosta on hyötyä isompien rautojen liikuttelussa. Esimerkkinä treenipainoistani penkissä olen nyt nostanut 4x90 kg.

Kova penkkisarja naiselle! Kerrotko vähän lisää treeneistäsi.

Treenaan tällä hetkellä (offilla) viisi kertaa viikossa. Olkapäät, selkä, pohkeet ja vatsa saavat treeniä kahdesti viikossa ja muut lihasryhmät kerran. Treeniohjelmassani on useampi erilainen viikko (voima-, erikoistekniikka, volyymi- ja kiertoharjoitteluviikko), eli keho ei pääse tottumaan treeniin missään vaiheessa. Erittäin tärkeänä pidän sitä, että aloittaessani lämmittelemään treeniä varten kaikki ylimääräinen pyyhkiytyy mielestä, eli keskityn 100%:sti treeniin. Joka treenin jälkeen täytyy olla sellainen olo, että on oikeasti antanut kaikkensa.

Milloin aloitit treenaamisen?

Olen aloittanut treenaamaan n. vuonna 1997. Siihen aikaan kylläkin tavoitteet olivat hyvin erilaiset kuin nykyisin, mutta jostakinhan sitä on aloitettava...

Mitkä ovat seuraavat tavoitteesi?

Seuraava kisatavoite on asetettu keväälle 2011 (body fitness +163cm). Tavoitteena on käydä ensi vuonna niin monet kisat kuin mahdollista.

Entä ravinto, mitä syöt ja kuinka paljon?

Syön ympäri vuoden puhdasta “body-ruokaa” eli puuroa, riisiä, hedelmiä ja marjoja, kanaa, rahkaa, raejuustoa, kananmunia, öljyjä ja pähkinöitä. Offilla kaloreita menee parhaimmillaan (tai pahimmillaan) yli 4000.

Mikä on lempiruokasi?

Parhaiten maistuu thai-mausteilla höystetty kana. Ja kyllä se kaurapuurokin maistuu hyvältä joka päivä.

Olet käyttänyt jo pidemmän aikaa Mannistuotteita, mitä olet niistä pitänyt?

Mannistuotteet ovat potkineet hyvin, eli treeneihin on tullut hyvin ylimääräistä virtaa ja voimaa toimivien tuotteiden avulla. Erityiskiitoksen ansaitsevat mm. Urasibol, GAKIC ja HydroISO. Lisäksi kattava lisäravinnevalikoima on tärkeässä roolissa immuuni-puolustuksen kannalta, ja kiitos hyvien tuotteiden, en edes muista, milloin olisin potenut flunssaa.

Mitä lisäravinteita syöt tällä hetkellä?

Tällä hetkellä menee seuraavia tuotteita päivittäin: GLNPure, CMPure, BCAA-kapselit, BCAA Elite, OsmoPure, HydroISO, Pro-CK, Urasibol, GAKIC, BetaPure, Pharma Mg Cit, Pharma D3 sekä liuta Vida-sarjan vitamiineja ja mineraaleja.

Mitkä ovat mielestäsi tärkeimmät ravinteet offilla/dietillä?

Pidän kaikkia yllä mainittuja lisäravinteita tärkeinä sekä offilla että dieetillä. Erityisesti dieetillä tehonlisääjien, kuten GAKIC:n, merkitys korostuu. Lisäksi rasvaa poltettaessa ehdoton valinta on ThermoCut.

Ehditkö harrastaa Body Fitneksen lisäksi mitään muuta? Mitä?

Body fitneksen lisäksi harrastuksiin kuuluu lenkkeily samojedinkoiriemme kanssa. Koirien kanssa puuhastelu on myös kaikin puolin mukavaa “terapiaa”.

Mitä terveisiä haluat lähettää Mannisblogin lukijoille?

Treenatkaa kovaa! Tärkeintä on asenne ja halu kehittyä.

Kiitos ja tsemppiä treeneihin!

Ei kommentteja: